Het bureau is gevestigd in Assenede en werd opgericht door een gedreven architectenduo dat ervaring en jong enthousiasme combineert. De stichters Guy Pollier en Geerard Gouwy werken al enige tijd samen. Ze delen een gemeenschappelijke visie op architectuur en persoonlijke samenwerking met de klant. Maar ze vullen elkaar ook aan, zowel in het ontwerpen als in de praktische organisatie.

De projecten zijn sterk gevarieerd in ruimtelijke schaal en in programma, met zin voor creativiteit als oplossing voor uitdagende projecten. Elke opdracht is uniek en vergt dus een specifieke aanpak. De gebruiker in zijn context en de omgeving vormen de belangrijkste elementen die het ontwerp aansturen.

Op basis van een intensieve dialoog krijgt elke opdracht vorm. Woord en wederwoord creëren vaak verrassende invalshoeken en nieuwe perspectieven. Dit resulteert uiteindelijk in een grote meerwaarde en optimale oplossingen.

De architecten analyseren de omgeving: de oriëntatie, mogelijke zichten, de omgevingsdynamiek en de kwaliteiten van een plek geven het ontwerp richting, ook als de mogelijkheden beperkter zijn.

Het bureau staat voor een sobere en frisse architectuur, met een aangename beleving. De ruimtes moeten flexibel en pragmatisch zijn. Ze moeten ook inspelen op de noden van de toekomst. Of zoals ze het zelf verwoorden:

“Een ontwerp is voor ons duurzaam, wanneer het een blijvende meerwaarde biedt, voor zowel zijn omgeving als de gebruikers. Of het nu om nieuwbouw of renovatie gaat.”

Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking